Superfransk homo kjøpe poppers i norge

Personvernerklæring og informasjonskapsler cookies Kopiering av materiale fra VG Nett for bruk annet sted er ikke tillat uten avtale. Logg inn Registrer ny bruker.

Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler les reglene her kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes. Du må være logget inn for å bruke denne funksjonen. Logg inn Ny bruker? Jeg prøvde poppers, de var fyllt med chilli og ost. Ikke prøv noe du ikke kan reversere, er mitt råd. Det er "ulovlig" å selg poppers i Norge, men du kan få tak i det på sauna i oslo, eventuelt i en hvilken somhelst bar i england!

Her er forresten en side om poppers på wikipedia. Henvendelser om denne tjenesten: Forslaget innebærer at alt salg av en rekke rusmidler som i dag er lovlig, inkludert plantebaserte Salvia og Ayahuasca-ingredienser, vil være forbudt idet loven trer i kraft.

Professor David Nutt, forfatter av boka Drugs: Without The Hot Air, har kalt lovforslaget et «tilslørt angrep på nytelse». Andre kritikere har fremhevet at lovforslaget i praksis innebærer en kriminalisering av homofile menns livsstil.

Denne kritikken nådde nye høyder i januar, da det konservative parlamentsmedlemmet Crispin Blunt, som sto frem som homofil i , gikk på talerstolen i Underhuset og fortalte at han selv er en poppers-bruker. Blunt hevdet at lovforslaget, som han kalte «fantastisk idiotisk», kun vil medføre at homobevegelsen vil miste respekt for lovverket. Han trakk også frem argumentasjon fra helseorganisasjoner som hevder at et forbud mot poppers kan bidra til en økning i bruk av mer skadelige rusmidler, samt økt overføring av seksuelt overførbare infeksjoner.

De klønete debattene rundt Psychoactive Substances Bill har også gitt klare tegn på at politikerne ikke vet nok om rusmidlene de har lagt til i forslaget. Lenge så det ut til at den nye loven ville bli innført uten videre revisjon, men tirsdag i forrige uke bekreftet ministere fra det Britiske innenriksdepartementet at poppers likevel ikke vil inkluderes i det kommende forbudet.

Avgjørelsen kom etter råd fra statlige Advisory Council on the Misuse of Drugs AMCD , som tok til orde for at definisjonen på en såkalt psykoaktiv substans er at denne «direkte stimulerer eller demper sentralnervesystemet», en definisjon som ikke beskriver effektene av poppers. ACMD uttalte også at poppers heller ikke anses for å ha «skadelige effekter tilstrekkelige til å utgjøre et sosialt problem».

I forrige uke bekreftet statsråd Karen Bradley at politiet og andre politimyndigheter vil bli bedt om ikke å gripe inn mot alle som er involvert i handel med poppers.

Det øvrige forbudet mot salg, men ikke besittelse av «legal highs» vil tre i kraft i april. Målet er å komme til livs en gryende og kynisk industri som produserer nye rusmidler med ukjente skadevirkninger, såkalte NPS nye psykoaktive substanser. Politikerne vet åpenbart ikke nok om rusmidlene de er satt til å regulere. Men alt tyder på at poppers-brukere kan puste lettet ut og inn , for nå. Eventuelt send oss en epost og spør om du kan få de i posten.

Norsk sex tube bøsse masaj sex

Ansvarlig redaktør og administrerende direktør: Personvernerklæring og informasjonskapsler cookies Kopiering av materiale fra VG Nett for bruk annet sted er ikke tillat uten avtale. Logg inn Registrer ny bruker. Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler les reglene her kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget.

VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes. Du må være logget inn for å bruke denne funksjonen. Logg inn Ny bruker? Jeg prøvde poppers, de var fyllt med chilli og ost.

Ikke prøv noe du ikke kan reversere, er mitt råd. Det er "ulovlig" å selg poppers i Norge, men du kan få tak i det på sauna i oslo, eventuelt i en hvilken somhelst bar i england! Her er forresten en side om poppers på wikipedia.

Men situasjonen er i endring. Storbritannia lenge hatt problemer med sin håndtering av såkalte legal highs, nærmere bestemt rusmidler som av ulike årsaker har forblitt lovlige. Enkelte av disse rusmidlene er nye, og er dermed ikke dekket av forbud som tidligere har vært satt i kraft. Andre er medisiner og planter med ulike effekter, som ikke tidligere har vært inkludert det øvrige forbudet mot narkotika.

Mange av rusmidlene har også vært solgt åpent i egne butikker, kamuflert som alt fra luftfriskere til plantenæring. Brukerne har ikke latt seg skremme av ukjente skadevirkninger, og industrien har vokst det siste tiåret, til frustrasjon for mange. For å få bukt med den kaotiske situasjonen fremmet Tory-regjeringen nylig et lovforslag kalt the  Psychoactive Substances Bill, som ble endelig vedtatt i januar, og som har vekket sterke reaksjoner fra flere hold.

Forslaget innebærer at alt salg av en rekke rusmidler som i dag er lovlig, inkludert plantebaserte Salvia og Ayahuasca-ingredienser, vil være forbudt idet loven trer i kraft. Professor David Nutt, forfatter av boka Drugs: Without The Hot Air, har kalt lovforslaget et «tilslørt angrep på nytelse».

Andre kritikere har fremhevet at lovforslaget i praksis innebærer en kriminalisering av homofile menns livsstil.

Denne kritikken nådde nye høyder i januar, da det konservative parlamentsmedlemmet Crispin Blunt, som sto frem som homofil i , gikk på talerstolen i Underhuset og fortalte at han selv er en poppers-bruker. Blunt hevdet at lovforslaget, som han kalte «fantastisk idiotisk», kun vil medføre at homobevegelsen vil miste respekt for lovverket.

Han trakk også frem argumentasjon fra helseorganisasjoner som hevder at et forbud mot poppers kan bidra til en økning i bruk av mer skadelige rusmidler, samt økt overføring av seksuelt overførbare infeksjoner.

De klønete debattene rundt Psychoactive Substances Bill har også gitt klare tegn på at politikerne ikke vet nok om rusmidlene de har lagt til i forslaget. Lenge så det ut til at den nye loven ville bli innført uten videre revisjon, men tirsdag i forrige uke bekreftet ministere fra det Britiske innenriksdepartementet at poppers likevel ikke vil inkluderes i det kommende forbudet.

Avgjørelsen kom etter råd fra statlige Advisory Council on the Misuse of Drugs AMCD , som tok til orde for at definisjonen på en såkalt psykoaktiv substans er at denne «direkte stimulerer eller demper sentralnervesystemet», en definisjon som ikke beskriver effektene av poppers.

Annette soknes naken kelly homo services kristiansand

About